Η πρόσβαση στη σελίδα αυτή είναι εφικτή μόνο για συνδεδεμένους χρήστες 

Σύνδεση

 

Ειδικοί όροι συμμετοχής:

 1. Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Sporting Odds Limited που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον 3rd Floor, One New Change στο Λονδίνο EC4M 9AF και λειτουργεί μέσω της μόνιμης εγκατάστασής της στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.
 2. Η προσφορά διαρκεί από τις 27.07.2021 έως 31.10.2021, καθημερινά 13:00 - 01:15 (η "Προωθητική Περίοδος").
 3. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. 
 4. Με τη συμμετοχή σε αυτή την προσφορά, o παίκτης αποδέχεται τους παρόντες Ειδικούς Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς, καθώς επίσης και τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.
 5. Κάθε παίκτης θα πρέπει:
  1. να είναι άνω των 21 ετών
  2. να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) κατάθεση στον λογαριασμό του στη sportingbet.gr
  3. να βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του στη sportingbet.gr κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

  (ένας" Έγκυρος Παίκτης").

Μηχανισμός Προσφοράς:

 1. Για να μπορεί να συμμετέχει στη προσφορά, ο Έγκυρος Παίκτης, πρέπει:
  1. να πάρει μέρος μέσα από ένα από τα εξής παιχνίδια: Ελληνική Lightning Roulette (Evolution), Ελληνικό Blackjack (Evolution), Ελληνική Ρουλέτα (Evolution), Crazy Time (Evolution), Monopoly Live (Evolution), Infinite Blackjack (Evolution).
  2. να τοποθετήσει ένα ποντάρισμα πραγματικών χρημάτων σε οποιοδήποτε από τα Ελληνική Lightning Roulette (Evolution), Ελληνικό Blackjack (Evolution), Ελληνική Ρουλέτα (Evolution), Crazy Time (Evolution), Monopoly Live (Evolution), Infinite Blackjack (Evolution). (τα "Επιλεγμένα Παιχνίδια")
  3. να πραγματοποιήσει το αντίστοιχο ελάχιστο ποντάρισμα που απαιτείται σε κάθε παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης

(από κοινού, οι "Απαιτήσεις").

Έπαθλο

 1. Ισχύει καθημερινά στο επιλεγμένο παιχνίδι κατά τη διάρκεια και τις ώρες της προσφοράς.
 2. Το ελάχιστα πονταρίσματα που απαιτούνται στο κάθε επιλεγμένο παιχνίδι είναι τα εξής: €0,20 στην Ελληνική Lightning Roulette (Evolution), €20 στο Ελληνικό Blackjack (Evolution), €0,50 στην Ελληνική Ρουλέτα (Evolution), €0,10 στο Crazy Time, €0,10 στο Monopoly Live και €1 στο Infinite Blackjack
 3. Κάθε ποντάρισμα πραγματικών χρημάτων με την απαιτούμενη ελάχιστη αξία πονταρίσματος που τοποθετείται σε ένα από τα επιλεγμένα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της Προωθήσεως μπορεί να κερδίσει ένα έπαθλο μετρητών.
 4. Επιλεγμένα παιχνίδια: Ελληνική Lightning Roulette (Evolution), Ελληνικό Blackjack (Evolution), Ελληνική Ρουλέτα (Evolution), Crazy Time (Evolution), Monopoly Live (Evolution), Infinite Blackjack (Evolution).
 5. Οι τυχαίοι κανόνες πτώσης πονταρισμάτων είναι ενσωματωμένοι στα παιχνίδια που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
 6. Κάθε ποντάρισμα μπορεί να κερδίσει μόνο ένα έπαθλο μετρητών.
 7. Ο κάθε παίκτης μπορεί να κερδίσει περισσότερα από 1 έπαθλο μετρητών κατά τη διάρκεια της προσφοράς.
 8. Ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο €1.000 θα διαιρείται καθημερινά και θα απονέμεται σε 50 έπαθλα μετρητών, αξίας €20 το καθένα.
 9. Τα έπαθλα μετρητών θα πιστωθούν αμέσως.
 10. Τα έπαθλα μετρητών δεν έχουν απαιτήσεις πονταρίσματος. Ο παίκτης λαμβάνει τα έπαθλα άμεσα.

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρεία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, να διακόψουμε ή να παύσουμε την προσφορά σύμφωνα με τους γενικούς όρους συμμετοχής μας σε προωθητικές ενέργειες.