Τα φαβορί ξεχωρίζουν πλέον στο δρόμο για το Final 4 της EuroLeague και το παρολί σου φέρνει περισσότερα κέρδη, με δώρο €10 Free Bet!

Πώς λειτουργεί η προσφορά:

 • Δηλώνεις συμμετοχή.
 • Παίζεις ένα παρολί στοίχημα, ελάχιστης αξίας €20, με τουλάχιστον 3 επιλογές από τις μονομαχίες της αγωνιστικής στη EuroLeague.
 • Η ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή πρέπει να είναι 1.50.
 • Κερδίζεις €10 Free Bet για να συνεχίσεις το παιχνίδι σου.
ΣΥΝΔΕΣΗ

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Sporting Odds Limited που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον 3rd Floor, One New Change στο Λονδίνο EC4M 9AF και λειτουργεί μέσω της μόνιμης εγκατάστασής της στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει ένας παίκτης την προσφορά, είναι η δήλωση συμμετοχής.
 2. Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 23/02/2023 στις 12:30 ώρα Ελλάδος μέχρι τη λήξη των αναμετρήσεων της διοργάνωσης EuroLeague που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 24/02/2022.
 3. Για να διεκδικήσει ένας παίκτης την προσφορά πρέπει να τοποθετήσει ένα παρολί στοίχημα ελάχιστης αξίας €20, στις αγορές των αναμετρήσεων της διοργάνωσης EuroLeague που θα διεξαχθούν εντός της προωθητικής περιόδου.
 4. Η προσφορά ισχύει για παρολί (combo) στοιχήματα με τουλάχιστον 3 επιλογές.
 5. Όλες οι επιλογές του παρολί στοιχήματος θα πρέπει να περιέχουν αγορές μόνο από τις αναμετρήσεις της EuroLeague που θα διεξαχθούν εντός της προωθητικής περιόδου.
 6. Τα στοιχήματα θα πρέπει να έχουν ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1.50.
 7. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη ή κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, συμμετέχουν στην προσφορά.
 8. Τα στοιχήματα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί και διευθετηθεί εντός του χρονικού περιθωρίου της προσφοράς.
 9. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν τη δήλωση συμμετοχής, δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 10. Κερδισμένα και χαμένα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα.
 11. Δωρεάν στοιχήματα, Odds Boost Tokens, Back Up Tokens και χρήματα προερχόμενα από Bonus δε συμμετέχουν στην προσφορά.
 12. Στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις ή Combi+ (επιπλέον αξία) δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 13. Στοιχήματα που είναι τοποθετημένα σε σύστημα δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 14. Το πρώτο έγκυρο στοίχημα που θα τοποθετηθεί και θα πληροί τους παραπάνω όρους δεν θα μπορεί να γίνει Cash Out ή να δεχθεί “Επεξεργασία στοιχήματος” (Edit my bet).
 15. Κάθε παίκτης που θα τοποθετήσει ένα στοίχημα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, δικαιούται ένα Free Bet αξίας €10.
 16. Κάθε παίκτης δικαιούται ένα Free Bet κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Όροι και Προϋποθέσεις για τo Free Bet

 1. Το Free Bet θα πιστωθεί αυτόματα μόλις τοποθετηθεί το πρώτο έγκυρο στοίχημα.
 2. Το Free Bet θα ισχύει για τρεις (3) ημέρες και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο αθλητικό στοίχημα. Ο παίκτης μπορεί να δεί περαιτέρω πληροφορίες για το Free Bet στη σελίδα .
 3. Εάν ένας παίκτης έχει παραπάνω από ένα Free Bet, τα Free Bets θα ενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο.
 4. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το Free Bet σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.

Γενικοί όροι και κανονισμοί

 1. Για να μπορεί να συμμετέχει ένας παίκτης στην προσφορά θα πρέπει να είναι κάτοικος Ελλάδος, άνω των 21 ετών και να έχει ανοικτό παικτικό λογαριασμό στη Sportingbet.gr. Επίσης, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος στην προσφορά.
 2. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων, σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών.
 3. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικοί Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 5. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κατόχους συγκεκριμένων λογαριασμών να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 6. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους παίκτες που ενημερώθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην εταιρεία.
 7. Ισχύουν επίσης όλοι οι .