Το παιχνίδι στα τραπέζια της Evolution γίνεται ακόμα καλύτερο με πραγματικούς ντίλερ και €5 Bonus κάθε μέρα!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 • Παίζεις συνολικά τουλάχιστον €30 στις Live Ρουλέτες της Evolution.
 • Απαιτούνται τουλάχιστον 10 γύροι και το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος ανά γύρο είναι €3.
 • Κερδίζεις €5 Bonus (Voucher).
 • Επαναλαμβάνεις κάθε μέρα, έως τις 04/12 και κάνεις ξανά δικό σου το δώρο!

* Για να χρησιμοποιήσεις το Voucher επιλέγεις την ενότητα Προσφορές μέσα από το λόμπι της Evolution και στη συνέχεια διαλέγεις το παιχνίδι που θες.

*Το μέγιστο ποσοστό της διάταξης της Ρουλέτας που μπορεί να καλυφθεί με πονταρίσματα ανά γύρο (26/37 αριθμοί) είναι 70%. Οι γύροι που υπερβαίνουν το 70% του κανόνα κάλυψης θα εξαιρεθούν και δεν θα αναγνωριστούν ως έγκυροι. • Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Sporting Odds Limited που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον 3rd Floor, One New Change στο Λονδίνο EC4M 9AF και λειτουργεί μέσω της μόνιμης εγκατάστασής της στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464 σε συνεργασία με την Evolution Gaming η οποία εδρεύει στη Μάλτα.
 • Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

  1. Η προσφορά ισχύει από την Τρίτη 22/11/2022 στις 12:00 ώρα Ελλάδος μέχρι την Κυριακή 04/12/2022 στις 23:59.
  2. Η προσφορά θα είναι ενεργή καθημερινά κατά την διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου από τις 00:00 έως την επόμενη ημέρα στις 23:59 ώρα Ελλάδας (“Ώρες Προωθητικής Περιόδου”).
  3. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
  4. Ο παίκτης με την συμμετοχή του σε αυτή την προσφορά, αποδέχεται τους παρόντες ειδικούς όρους συμμετοχής στην προσφορά, αλλά και τους .
  5. Ο παίκτης θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω:
   • να είναι άνω των 21 ετών
   • να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) κατάθεση στο λογαριασμό του καθώς επίσης και
   • να βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

  ("Έγκυρος Παίκτης").

  Μηχανισμός

  1. Ο παίκτης πρέπει να παίξει σε οποιοδήποτε τραπέζι Live Roulette της Evolution κατά τη διάρκεια της Προωθητικής περιόδου.
  2. Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα Live Casino Roulette τραπέζια της Evolution εκτός από την αμερικανική ρουλέτα, τη στιγμιαία ρουλέτα και τη ρουλέτα διπλής μπάλας.
  3. Το Bonus (Voucher) θα πιστωθεί αμέσως και ο παίκτης θα μπορεί να το διεκδικήσει από το Lobby της Evolution.
  4. Τα κέρδη από το Bonus (Voucher) θα πιστωθούν ως μετρητά και μπορεί να χρειαστούν έως και 15 λεπτά για να πιστωθούν στον λογαριασμό του παίκτη.
  5. Ο παίκτης μπορεί να λάβει το €5 Bonus (Voucher) μια φορά την ημέρα.
  6. Ο παίκτης θα πρέπει να παίξει 10 γύρους σε Live Ρουλέτες, με ελάχιστο ποντάρισμα €3 ανά γύρο, για να μπορεί να λάβει το €5 Bonus (Voucher). *Το μέγιστο ποσοστό της διάταξης της Ρουλέτας που μπορεί να καλυφθεί με πονταρίσματα ανά γύρο (26/37 αριθμοί) είναι 70%. Οι γύροι που υπερβαίνουν το 70% του κανόνα κάλυψης θα εξαιρεθούν και δεν θα αναγνωριστούν ως έγκυροι.
  7. Το Bonus (Voucher) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι της Evolution μέσα από το εικονίδιο δώρου στο λόμπι της Evolution. Τα κέρδη από το Bonus (Voucher) θα καταβληθούν σε μετρητά.
  8. Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλους τους παίκτες με λογαριασμό εγγεγραμμένο στην Ελλάδα.

  Όροι και Προϋποθέσεις Επάθλων

  1. Τα έπαθλα απονέμονται ως Bonus (Voucher) τα οποία ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μέσα από το Evolution Lobby.
  2. Το Bonus (Voucher) ισχύει σε επιλεγμένα παιχνίδια Evolution Live.
  3. Ο παίκτης θα λάβει τυχόν κέρδη μετά τη χρήση ολόκληρου του ποσού του Bonus (Voucher).
  4. Ο παίκτης θα έχει 10 ημέρες για να χρησιμοποιήσει το Bonus (Voucher).

  Γενικά:

  1. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων, σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών.
  2. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικοί Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.