Τα δέκα πιο δημοφιλή παιχνίδια της Play’n GO σε περιμένουν για καθημερινή διασκέδαση και έπαθλα μετρητών συνολικής αξίας €7.000!

Πώς λειτουργεί:

 • Δηλώνεις συμμετοχή.
 • Ξεκινάς με 100 περιστροφές και η θέση σου εξαρτάται μόνο από τους πολλαπλασιαστές που θα πετύχεις, όχι από το συνολικό ποσό πονταρίσματος.
 • Κάθε φορά που οι περιστροφές τελειώνουν, θα σε περιμένει ένα νέο σετ 100 περιστροφών, με το καλύτερο σκορ σου από όλες συνολικά τις προσπάθειες, να είναι εκείνο που θα μετρήσει στο τέλος.
 • Η προσφορά σε περιμένει έως τις 31/05.
Σύνδεση

Πάροχος της προσφοράς είναι η Entain Operations Limited. Η προσφορά είναι κοινή και αφορά όλους τους συμμετέχοντες του δικτύου της Entain Operations Limited που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 25/05/2023 στις 00:00, ώρα Ελλάδος, μέχρι και την Τετάρτη 31/05/2023 στις 23:59 και συνολικά θα περιλαμβάνει 7 τουρνουά. ("προωθητική περίοδος").
 2. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 3. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  6. να βλέπουν την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού τους κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

(" παίκτης").

Μηχανισμός

 1. Για να λάβει μέρος στην προσφορά, ένας Παίκτης (όπως ορίζεται επάνω) θα πρέπει να τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα (όπως ορίζεται στη συνέχεια) κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου (όπως ορίζεται επάνω).
 2. Οι Παίκτες θα πρέπει να προβούν σε πονταρίσματα πραγματικών χρημάτων στα παιχνίδια που συμμετέχουν στην προσφορά(τα "Επιλεγμένα Παιχνίδια") κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου (το "Έγκυρο Ποντάρισμα").
 3. Τα πονταρίσματα που τοποθετούνται με χρήση Bonus δεν θα υπολογίζονται στην παρούσα προωθητική ενέργεια.
 4. Το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα είναι €0,60.
 5. Οι Παίκτες που θα ποντάρουν λιγότερο από το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα στα επιλεγμένα παιχνίδια δεν θα μπορούν να λάβουν την προσφορά.
 6. Τα παιχνίδια που συμμετέχουν στην προσφορά είναι: Tome of Madness, Rise of Olympus, Legacy of Dead, Pilgrim of Dead, Legion Gold, Legacy of Inca, Captain Glum Pirate Hunter, Highway Legends, Gerards Gambit, Game of Gladiators Uprising.
 7. Εάν ένας Παίκτης τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα, ο παίκτης αυτός θα κερδίσει πόντους (οι "Προωθητικοί Πόντοι") και θα εισαχθεί σε διαγωνισμό βαθμολογικού πίνακα (το "Leaderboard") με στόχο να κερδίσει ένα από τα έπαθλα (το Έπαθλο) όπως ορίζονται στον παρακάτω πίνακα.
 8. Κατάταξη Έπαθλο
  1 € 350
  2 € 150
  3 € 100
  4 - 5 € 50
  6 - 10 € 30
  11 - 20 € 15

  (Πίνακας Επάθλων)

 9. Οι Παίκτες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους Προωθητικούς Πόντους και θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την λήξη της Προωθητικής Περιόδου θα θεωρούνται έγκυροι ώστε να κερδίσουν έπαθλο.
 10. Οι πόντοι θα καθορίζονται ως εξής:
  1 πόντος για x1 κέρδη
  3 πόντους για x2 κέρδη
  10 πόντους για x5 κέρδη
  25 πόντους για x10 κέρδη
  5 πόντους στις 3 συνεχόμενες ήττες
 11. Οι παίκτες θα έχουν διαθέσιμα 100 παιχνίδια για να μαζέψουν πόντους για το Τουρνουά. Όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα παιχνίδια μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή χωρίς να μηδενιστούν οι προηγούμενοι πόντοι τους. Μόνο αν ένας παίκτης πετύχει καλύτερο σκορ από το προηγούμενο θα διαγραφεί το παλιό και θα κρατηθεί το μέγιστο.
 12. Μόνο τα Προκρινόμενα Πονταρίσματα που τοποθετούνται στα συμμετέχοντα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου θα λαμβάνουν Προωθητικούς Πόντους και θα υπολογίζονται στα πλαίσια του πίνακα κατάταξης.
 13. Κάθε Παίκτης θα μπορεί να δει τον αριθμό Προωθητικών Πόντων που έχει συγκεντρώσει στον πίνακα κατάταξης ανατρέχοντας στο παιχνίδι.
 14. Τα έπαθλα θα απονέμονται εντός 24 ωρών μετά τη λήξη της προωθητικής περιόδου.
 15. Τα Μετρητά θα απονέμονται ως Bonus χωρίς περιορισμούς πονταρίσματος και θα είναι άμεσα αναλήψιμα από τον παίκτη.
 16. Τα έπαθλα πληρώνονται σε ευρώ (€).

Γενικά:

 1. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους παίκτες που ενημερώθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην εταιρεία.
 2. Η εταιρεία είναι ο μοναδικός επιδιαιτητής του παρόντος παιχνιδιού και οι αποφάσεις της είναι τελικές και δεσμευτικές.
 3. Ισχύουν επίσης οι "Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις" και οι "ειδικοί όροι και προϋποθέσεις προγραμμάτων πιστότητας".