Καθημερινά €4.600*

Το τραπέζι στη "Mega Fire Blaze Roulette Live" παίρνει... φωτιά και το “Mystery Bonus” επιστρέφει δυνατά με έπαθλα συνολικής αξίας €233.000 σε μετρητά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 • Ποντάρεις τουλάχιστον €1, κάθε μέρα, από τις 19:00 έως τις 00:59, στη "Mega Fire Blaze Roulette Live".
 • Διεκδικείς μέρος από τα καθημερινά έπαθλα μετρητών, συνολικής αξίας €4.600, που εμφανίζονται τυχαία σε έξι Bonus γύρους.
 • Επαναλαμβάνεις καθημερινά μέχρι τις 3 Αυγούστου.

ΣΥΝΔΕΣΗ

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Playtech Software Limited που εδρεύει στο Λονδίνο, Mid City Place, αριθμός 71 οδός High Holborn, Τ.Κ. WC1V 6EA σε συνεργασία με την Sporting Odds Limited.
 2. Η Sporting Odds Limited εδρεύει στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.
 3. Η προσφορά ισχύει από 15.06.2022 έως 03.08.2022.
 4. Η προσφορά θα είναι ενεργή καθημερινά κατά την διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου από τις 19:00 έως την επόμενη μέρα στις 00:59 ώρα Ελλάδας, έξι (6) ώρες συνολικά (“Ώρες Προωθητικής Περιόδου”).
 5. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 6. Ο παίκτης με την συμμετοχή του σε αυτή την προσφορά, αποδέχεται τους παρόντες ειδικούς όρους συμμετοχής στην προσφορά, αλλά και τους γενικούς όρους συμμετοχής στις προωθητικές μας ενέργειες.
 7. Ο παίκτης θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω:
  1. να είναι άνω των 21 ετών
  2. να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) κατάθεση στο λογαριασμό του καθώς επίσης και
  3. να βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

("Έγκυρος Παίκτης").

Μηχανισμός

 1. Έξι (6) Bonus γύροι θα ενεργοποιούνται στις ώρες της Προωθητικής Περιόδου, από τους οποίους οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερίδιο από το συνολικό ποσό των €777 ανά γύρο σε μετρητά, τοποθετώντας συνολικά τουλάχιστον €1 στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette.
 2. Ο κάθε γύρος μοιράζει το ποσό των €777, το συνολικό ημερήσιο ποσό είναι €4662 σε μετρητά και το συνολικό ποσό για όλη την Προωθητική Περίοδο είναι €233.100. Δεν υπάρχει περιορισμός στις φορές που μπορεί ένας παίκτης να κερδίσει μερίδιο από το συνολικό ποσό των €233.100 σε μετρητά κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου.
 3. Σε κάθε Bonus γύρο όλα τα έπαθλα θα μοιράζονται ισόποσα μεταξύ των νικητών.
 4. Το ταξίδι του παίκτη:
  • Ο παίκτης χρειάζεται να ποντάρει στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου.
  • Ο παίκτης κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενημερώνεται όταν συνδέεται στο παιχνίδι ότι το Mystery Bonus είναι ενεργό.
  • Ο παίκτης πρέπει να ποντάρει συνολικά από €1 και πάνω στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette για να μπορεί να συμμετέχει στον Bonus γύρο. Προς αποφυγή αμφιβολιών, υψηλότερα πονταρίσματα δεν αλλάζουν τις πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει μερίδιο από τον Bonus γύρο.
  • Ο Bonus γύρος ενεργοποιείται τυχαία κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου και εμφανίζεται στο παιχνίδι έξι (6) φορές την ημέρα με συνολικό έπαθλο ανά Bonus γύρο €777, το οποίο μοιράζεται στους παίκτες.
  • Στον Bonus γύρο μόνο μία από όλες τις θέσεις πονταρίσματος επιλέγεται τυχαία από το σύστημα και φαίνεται στο παιχνίδι ως νικητήρια.
  • Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε μία από τις θέσεις που επιλέχθηκαν από το σύστημα, ο παίκτης θα λάβει ένα μερίδιο από το συνολικό ποσό του Bonus γύρου, το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των νικητών του συγκεκριμένου γύρου.
 1. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
 2. Όταν τελειώσει ο Bonus γύρος οι παίκτες που κέρδισαν θα λάβουν προσωπικό μήνυμα. Τα έπαθλα θα πιστώνονται εντός 72 ωρών.
 3. Όλα τα έπαθλα θα φαίνονται σε δολάρια (USD). Οι νικητές θα πιστώνονται μερίδιο από το έπαθλο σύμφωνα με το νόμισμα του λογαριασμού τους βάσει της ισοτιμίας που θα ισχύει την ημέρα της πίστωσης. Ο κάτοχος αδείας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ισοτιμία συναλλάγματος ή μετατροπής.
 4. Οι νικητές θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τυχόν σχετιζόμενους φόρους, προκειμένου να λάβουν νόμιμα το έπαθλο. Ο πάροχος δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε νίκες/ήττες ως αποτέλεσμα του επάθλου που νίκησαν οι παίκτες.

Γενικά:

 1. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων, σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών.
 2. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικοί Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.